Fietstellingen

In dit dashboard zijn de telgegevens van de vaste fietstellers voor Vlaanderen te zien. 
Het geeft je een overzicht van het aantal fietsers per dag, per week, per maand of per jaar.

De Fietsbarometer van provincie Antwerpen brengt de veiligheid, het comfort en het gebruik van de fietsroutes op het Bovenlokaal Functioneel Fietsroutenetwerk (BFF) in gemeenten en steden van de provincie in kaart. Selectie op de verkeersmetingen. Meer info vind je hier.

Op deze fietsbarometer kan je de fietstellingen raadplegen van de vaste SIGNCO-fietstellers van de provincie Vlaams-Brabant en de stad Leuven.

Benieuwd naar de resultaten van de fietstellers van provincie Vlaams-Brabant? Bekijk hier de infografiek van de fietstellingen van 2023.

De resultaten van dit Pilootproject in Bornem tonen o.a. waar en wanneer bijna-ongevallen op een gevaarlijk kruispunt plaatsvonden. Deze AI/ML techniek laat toe om op basis van data het kruispunt gericht aan te pakken. Hier vind je de evaluatie naar de bruikbaarheid en zin van 3D camera onderzoek voor verkeersmonitoring. Achterliggende data vind je hier.

De Cycle Data Hub verzamelt fietsdatalinks over het hele noordzeegebied. Je kan de links bekijken en ook zelf nuttige fietsdatalinks toevoegen.